• Luni - Vineri, 10:00 - 17:00
    Sâmbătă, 12:00 - 16:00
    Duminică, Inchis

Despre noi

Biofresh este un restaurant vegetarian, structurat in doua categorii:
VEGAN (cu mancaruri gatite) si RAW VEGAN (cu mancaruri crude)
Biofresh este un restaurant vegetarian, structurat in doua categorii:
VEGAN (cu mancaruri gatite) si RAW VEGAN (cu mancaruri crude)

BioFresh a luat ființă din dorința sinceră ca oamenii să consume o hrană sănătoasă, să se bucure de viață și de darurile naturii.

Vă invităm să experimentați starea de bine, să iubiți viața și să petreceți la noi un timp minunat.
BioFresh vă ofera un meniu ce raspunde în egală măsură cerințelor nutriționale, alimentației sănătoase și plăcerilor gustative.

Mancare gatita

Toate preparatele se fac pe loc, cu ingrediente proaspete, fără aditivi și conservanți, combinațiile dintre ingrediente corespunzând celor mai noi studii legate de nutriție, compatibilitate și alimentație echilibrată. Utilizăm doar ulei de măsline extravirgin, sare de mare neiodată, suc de lămâie (nu oțet) și mirodenii organice. Atât pâinea, mălaiul cât și pastele sunt din făină integrală, ecologică, fără afânători sau alte ingrediente chimice. Nu folosim cuptor cu microunde, alimente conservate sau semipreparate.

Iubitorii de deserturi sunt răsfățați cu o colecție generoasă de deserturi crude, unice, în combinații compatibile, pline de culori, armonie și rafinament. Deserturile sunt de origine vegetală ( nu conțin ouă, lapte sau unt) și nu sunt procesate termic. Acestea nu conțin nici gluten, aditivi, conservanți sau zahăr. Ne bazăm pe ingrediente sănătoase precum: sâmburi, nuci, semințe, fructe uscate, fructe proaspete și miere. Mierea este polifloră, de munte și ecologică, la fel ca și celelalte produse apicole pe care le utilizăm: polen, păstură, lăptișor, apilarnil.

La BioFresh noi folosim un condiment special: iubirea față de clienții noștri, pe care o presăram din abundență pe toate preparatele.
Suntem deschiși oricăror sugestii din partea dumneavoastră, atâta timp cât nu contravin principiilor legate de alimentația sănătoasă.

Comments are closed.